RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
WHO? (find company)
root search
WHAT? (find product, service)
 

TRITECH, izdelava orodij in specialnih strojnih delov, izvoz-uvoz, trgovina, d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana
 
Description for TRITECH, izdelava orodij in specialnih strojnih delov, izvoz-uvoz, trgovina, d.o.o.:

TRITECH d.o.o. je podjetje, ki ima bogate izkušnje pri izdelavi orodij za brizganje termoplastov, duroplastov, orodij za štancanje in krivljenje. Naše podjetje ima že več kot 25 let izkušenj in se še razvijamo. Sledimo tudi razvoju najnovejših tehnologij.
Orodja izdelujemo po vaši dokumentaciji ali po doma narejeni konstrukcijski dokumentaciji. Nudimo Vam tudi strokovne rešitve za vaše probleme s področij izdelav mikro zobnikov, vpenjalnih priprav in rezervnih delov za stroje. Proizvajamo tudi lastno blagovno znamko elektro programa.
Podjetje TRITECH d.o.o. je pridobilo tudi certifikat EN ISO 9001:2015 o kakovosti za orodjarske izdelke.
Products and services / keywords:

Proizvodnja orodij, proizvodnja specialnih delov za stroje, strojne in orodjarske usluge vključno s konstrukcijo, orodja za brizganje, orodja za štancanje, strojna obdelava, orodjarna, proizvodnja elektro tehničnega materiala. Dvopolni in varnostni vtiči in vtičnice, tripolni vtični razdelniki, priključna vrvica za likalnike, vrvična stikala, stikala za štedilnike, varnostni vložki in zidni ščitniki, zaščitni pokrovi, univerzalne doze, elektro tehnični material.