RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
|
|
RumeneStrani.si poslovni imeniki - 30 let tradicije
WHO? (find company)
root search
WHAT? (find product, service)
 

VAILLANT d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana
 
Description for VAILLANT d.o.o.:

Vaillant GmbH je od leta 1874 širom Evrope najbolj znana znamka v ogrevalni tehniki.
Nemško podjetje od samega začetka postavlja smernice v ogrevanju in pripravi tople sanitarne vode. Podjetje je še dandanes v družinski lasti, lastništvu potomcev Johanna Vaillanta in v proizvodnji naprav upošteva smernice EU ob tem pa jih, oziraje v prihodnost, tudi prehiteva. Varovanje okolja, trajnostni razvoj, izkušnje, skrb za uporabnike so glavna vodila podjetja, ki je od leta 2003 s predstavništvom v Ljubljani prisoten tudi v Sloveniji. Do danes si je izboril mesto med vodilnimi predstavniki ogrevalne in hladilne tehnike ter prezračevanja, za eno do dvostanovanjske hiše.

Naprave Vaillant s svojim nepogrešljivim logotipom, zajcem, so zagotovilo za udobje doma. Predvsem pa Vaillant, s svojim naborom sistemskih rešitev, omogoča to kar uporabniki potrebujejo ali želijo imeti.
Products and services / keywords:

Peči za centralno ogrevanje. Plinske kondenzacijske in električne peči - kotli, plinski kotli, električni konvektorji in kaloriferji. TOPLOTNE ČRPALKE, SOLARNI SISTEMI, PREZRAČEVALNE NAPRAVE - REKUPERACIJA, mikrokogeneracija. Ogrevalna tehnika, klimatske naprave. Zastopstvo VAILLANT. Oljne kondenzacijske peči. Prezračevanje, rekuperacija, ventilokonvektorji.